Hållbar meny

Meny Fredrik Backman

Hållbar meny – mer lokalt på tallrikar och i glas

Vill du att din meny ska innehålla fler lokala smaker och produkter? Vi kan hjälpa dig att se över ditt utbud du har just nu och tillsammans med dig gå igenom vad du har för mål med din meny. Vi coachar också dig som vill bli en bättre beställare av till exempel konferensfika eller annan mat på event. Hur smakar just din plats? Vilka lokala producenter finns i din närhet? Vi kartlägger dina resurser och anpassar oss efter just din verksamhet som kan vara t.ex. kafé, bageri, restaurang eller catering.

MatVärden har coachat små och medelstora företag i flera år, med målet att skapa ett stabilt utbud av mat och dryck som inte bara är hållbar för miljön, utan också för lokalsamhället och ekonomin. Vårt coachande arbetsätt sträcker sig över flera områden, med stort fokus på att stärka kopplingarna mellan producenter, restauranger, storkök och butiker.

Hållbar meny´s mål är att skapa starka affärsrelationer och knyta samman företag i Gävleborgs livsmedelsnätverk. Det handlar om att se potentialen i lokal/regional samverkan och skapa långsiktiga affärsmodeller som gynnar både företagen och regionen som helhet.

Fler erbjudanden inom coaching

Jag vill veta mer om coaching från MatVärden