Livsmedelsloket – Kompetens och kunskap helt utan kostnad!

Livsmedelsloket- häng med på resan!

Är du företagare inom restaurang, besöksnäring, förädling eller har en butik? Om du vill utveckla din verksamhet med att sälja lokala produkter, skapa nya affärer, koncept eller produktutveckla? Då kan MatVärdens rådgivare och coacher hjälpa er genom Livsmedelsloket! 

Du har till exempel möjlighet att hyra vår foodtruck och de mobila produktionsvagnarna. Delta med produkter i Smakstudion. Få stöd i att lämna anbud och coaching i marknadsföring, lönsam försäljning, märkningsregler och certifiering, förpackningsdesign och mycket mer 

Scrolla neråt för att läsa om våra erbjudanden! 

Smakkampen Outdoor Matvärden

Hur kan vi hjälpa dig?

Kompetens och kunskap helt utan kostnad!

Coaching

Maxa er livsmedelsproduktion med vår expertcoaching. Få hjälp med avancerade produktanalyser, bemanningsberäkningar och ekonomiska prognosverktyg som ökar er lönsamhet och förbättrar era försäljningsprognoser.

Tillsammans formar vi en framtid av lönsamhet och hållbar tillväxt för er verksamhet.

Rådgivning

Dags att ta din livsmedelsverksamhet till nästa nivå?
Vi på MatVärden har erfarenhet av att bygga bolag, driva företag, sälj, markandsföring m.m. Tillsammans har vi medarbetare en gemensam erfarenhetsbank att ösa ur och vi ger stöd i olika frågor beroende på dina utmaningar. Tillsammans gör vi en kartläggning av vad du vill uppnå och hur du ska ta dig dit. Har du viljan, resurserna och ekonomin på plats? Fattas det någon tårtbit för att du ska våga satsa? 

Vi hjälper dig på vägen.

Event och inspiration

Vi är stolta över att regelbundet arrangera evenemang och inspirationsdagar som är skräddarsydda för livsmedelsproducenter i vår region. Vårt mål är att skapa en plattform där branschaktörer kan mötas, utbyta idéer och lära av varandra.

Dessutom är vi alltid ivriga att hålla spännande tävlingar som inte bara utmanar deltagarna utan också främjar innovation och kreativitet inom livsmedelsproduktion.

Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dessa meningsfulla tillfällen för att främja tillväxt och samarbete inom vår lokala livsmedelsindustri!

Lönsam försäljning

Maximera din försäljningspotential med våra avancerade affärsanalyser! Genom att använda insikter från data kan vi hjälpa dig att förstå din målgrupp bättre, optimera placeringen av dina produkter och effektivisera din marknadsföringsstrategi.

Med vår skräddarsydda analysverktyg kan du fatta välgrundade beslut som leder till ökad försäljning och nöjdare kunder. Du kan ta första steget mot en framgångsrik affärsstrategi med våra analyser redan idag!

Marknadskanaler

Utforska spännande möjligheter som SmakStudion och ökad synlighet på våra digitala plattformar.

Dessutom kan du utvidga din närvaro genom att utforska nya säljplatser med MatVärdens FoodTruck.
En möjlighet att testa nya lokala matkoncept!

Hittade du inte det du söker? Kontakta oss.