Event och inspiration 

Baltzar Kuylenstierna

Event och inspiration 

MatVärden är din naturliga partner för matupplevelser och nätverksmöjligheter inom livsmedelsbranschen! Vi är stolta över att erbjuda en mångfald av evenemang och inspirationsträffar som är designade för att främja samarbete, kreativitet och tillväxt inom branschen.

En av våra mest spännande initiativ är Smakkampen, där vi arrangerar tre unika mat-tävlingar: Restaurang, Outdoor och Dryck. Smakkampen ger möjlighet för både etablerade och blivande talanger att visa upp sina kulinariska färdigheter och innovationer. Med passion och expertis tävlar deltagarna om ära, erkännande och priser samtidigt som de inspirerar och utmanar varandra.

Förutom Smakkampen erbjuder vi regelbundna nätverksträffar speciellt utformade för livsmedelsbranschen. Dessa träffar skapar en plattform där branschexperter, entreprenörer, och andra intressenter kan mötas, utbyta idéer, och skapa värdefulla affärsrelationer. Genom att delta i våra nätverksträffar får du inte bara tillgång till viktig kunskap och insikter, utan också möjligheten att bygga upp din egen professionella profil och expandera ditt kontaktnät.

Oavsett om du är en erfaren aktör eller ny inom branschen, så finns MatVärden här för dig för att erbjuda den perfekta platsen för att fördjupa din kunskap, utmana dig själv och skapa meningsfulla kontakter. Anslut dig till vårt nätverk av matentusiaster och branschledare och låt oss tillsammans skapa framtidens matvärld!

Livsmedelslokets event och inspiration

Hur kan vi hjälpa dig? Kontakta oss