Marknadskanaler

Baltzar Kuylenstierna

Marknadskanaler 

Livsmedelsloket ger dig möjligheten att vidga dina marknadskanaler och utforska nya sätt att visa upp din verksamhet!
Du kan nå ut till en bredare publik och testa nya strategier för framgång.

Genom att ansluta till vår digitala plattform får du exponering för en målgrupp som är helt relevant för företag inom livsmedelsbranschen. Med rätt besökare som aktivt söker efter produkter och tjänster som din, är detta en unik chans att öka din synlighet och attrahera nya kunder.

Men det är inte allt! Vi erbjuder också möjligheten att hyra vår Foodtruck, vilket ger dig en mobil närvaro på platser där din målgrupp befinner sig. Genom att ta din verksamhet ut på vägarna kan du skapa uppmärksamhet, engagera kunder direkt och sätta din produkt eller tjänst i centrum för uppmärksamheten.

För de som vill testa nya spår erbjuder vi även möjligheten att låna våra livsmedelsgodkända produktionsvagnar. Med tillgång till dessa resurser kan du experimentera med nya recept, produktionsmetoder och marknadsstrategier utan att riskera din befintliga verksamhet.

Välkommen att vara en del av vår vision för framgång och expansion inom livsmedelsbranschen. Tillsammans kan vi ta din verksamhet till nya höjder och skapa en varaktig inverkan på marknaden.

Våra erbjudanden

 

Hur kan vi hjälpa dig? Kontakta oss