Fredrik Pousard, Köttbaren i Hudiksvall femte deltagaren i Smakkampen Restaurang 2024
Smakkampen 2024 rullade in i Hudiksvall och togs emot av Fredrik Pousard på KöttBaren. Fredrik jobbar också på Borka brygga, Hamnkrogen och Hälsinge Catering & event. Snart öppnar också KöttBaren i Järvsö. Med i köket denna kväll är kockeleven Elian Åslin och i...
Knutte Larsson, Bergmans Fisk Saltharsfjärden nästa tävlanden i Smakkampen Restaurang 2024
Tisdagens tävlande i Smakkampens fjärde omgång var Knutte Larsson som är kock på Bergmans Fisk Saltharsfjärden Knutte har sina rötterna i Kilafors, men är sedan länge boende i Gävle. Han tog temat ”Gräv där du står” till att inte bara använda lokala råvaror utan också...
Thomas Högfelt, Gysinge Wärdshus Smakkampens tredje tävlande
På måndagskvällen nådde Smakkampens tredje deltävling Gysinge. Kocken Thomas Högfeldt på Gysinge Wärdshus tog emot juryn. Här slår historiens vindslag, det har varit gästgiveri på platsen sedan 1754! Thomas bor i byn Kerstinsbo som ligger bara 5 minuter från...
Magnus Wallin, STF Undersvik nästa tävlande i Smakkampen Restaurang 2024
Smakkampen 2024 besökte igår Matsalen i Undersvik som ligger i den stora fd.stiftsgården som nu är nyrenoverad och öppen för boende och konferenser. STF Undersvik Härifrån är utsikten över ängarna, bergen och Ljusnan helt magnifik. Det finns en stor matsal men snart...
Smakkampen Restaurang 2024 är igång!
Nu är Smakkampen igång! Årets tema är ”gräv där du står”. Fredrik Backman, kock på Göransson Arenarestaurang, bjöd tävlingsjuryn på en helt lokal meny på råvaror från länet. Det är en stor utmaning att i den här säsongen laga en trerätters på det som finns att tillgå...