
Jessie Sommarström till Gävle!

Fäbodveckan
Delta på Fäbodveckan! Nu är det återigen dags för Fäbodveckan, en vecka med aktiviteter där vi upptäcker livet på fäboden och till exempel lär oss mer om hur maten producerades förr i tiden. Visste du att fäbodbruket nu är utsett till immatriellt kulturarv av Unesco?...

Fortbildning
Under 2024 och 2025 kommer MatVärdens rådgivare att delta på utbildningar inom områden som förändringsledning, livsmedelshantering och AI. Syftet är att stärka MatVärdenskapacitet att stödja livsmedelsföretag i länet.

MatVärdens årsmöte 2025
Vi hälsar alla medlemmar välkomna på MatVärdens årsmöte på Linbageriet i Alfta. Vi bjuder på pizzaslice bakad av Linbageriet med mjöl från Hallens Kvarn i Kilafors, kaffe och kaka. Anmälan till info@matvarden.se senast söndag den 18 maj. Anmäl eventuella...

Vi söker idéer som utvecklar livsmedelskedjan!
Världen och Gävleborg står inför stora utmaningar när det kommer till livsmedelsförsörjning, matsvinn och ohållbara förpackningslösningar. Vi behöver idéer som utvecklar livsmedelskedjan: från produktion och förädling till distribution och konsumtion. Med...