Vi fyller halsingland.se med matigt innehåll - tillsammans!

Det är på hälsingland.se som många hamnar när de söker information om Hälsingland. Inför sommaren 2022 kontaktades vi av gänget bakom siten med en förfrågan om vi ville hjälpa till med att skapa ett matigare innehåll. Självklart ville vi det! 
Vi på MatVärden skapade en kampanj som går i linje med Hälsingland- kontrasternas landskap. Här kan man hitta mat från kust till skog, från fäbod till finkrog och både traditionell matkultur ny gastronomi och goda, unika produkter och upplevelser!
Livsmedelsproducenterna och andra matiga aktörer, som till exempel food trucks eller mathantverkare får nu chansen att synas på en sida med ca 5 000 unika besökare per dag på sommaren.
Vi har nu skapat fler sätt att hitta de lokala råvarorna, gårdsbutikerna och restaurangerna. Man kan söka på fler sätt och vi skriver också om matkulturen i landskapet. Vill du som företagare vara med nu i starten inför den matiga kampanjen i sommar?
Då ska du kontakta Hälsinglands Mediabyrå. Just nu fram till den sista maj får ni en MatVärden rabatt på 50% på kostnaden för grundsynlighet på sidan. 495 kr kostar det innan den 31 maj. 
Lansering den 1:a juni av den uppdaterade mer matiga siten.
 

•Vi fyller på halsingland.se med texter och bilder om matkultur och vad som är speciellt med maten i Hälsingland.
•Vi kommer också att puffa för att man kan gå vidare om man vill hitta mer mat på vår sida matvarden.se! Det blir därför extra viktigt att alla företag har uppdaterade sidor. Här syns dessutom alla våra listade företag i hela Gävleborg.

Övrig info om www.halsingland.se
•Hälsinglands största fönster för besökare som söker information om vad man kan göra och uppleva.
•Upp till 5 000 unika besökare varje dag som tittar på sidan sommarmånaderna.
•Samarbetar med alla kommuner i Hälsingland för att lyfta varumärket.
•Förutom att er verksamhet marknadsförs på Hälsinglands största plattform för besöksnäringen så marknadsför vi dessa kampanjer via Google Ads, Displayannonsering och i sociala medier. Hälsinglands sociala medier har idag över 11000 följare.
På fb heter de Hälsingland - Kontrasternas landskap
 
Kontakta Stina på Hälsinglands Mediabyrå för mer information: support@halsingland.se  Tel: 073-526 53 81 

Se pdf för nedladdning och mer information! (se länk nedan)  Önskar du få den på mail? Hör av dig till linda@matvarden.se

Hämta bifogad fil
3 maj 2022 14:53