Hållbar mat med Jordsmak + Årsmöte

Hållbar mat med Jordsmak + Årsmöte

Inspirationdag Hållbar mat med Jordsmak 
Vad är hållbar mat? Varför äter vi det vi gör idag? Vad är en ekoby? Vad är permakultur och vad ska vi äta i framtiden för att möta de utmaningar vi står inför? Vi diskuterar gemensamt kring detta i Jordsmaks sommarsylta, en ”popup” restaurang inne i ett påbörjat jordskeppsbygge. Vi får också en rundvandring och presentation av ekobyprojektet vid Edesjön som idag består av 3 hushåll som bygger en gemenskap med värdegrund kring hållbarhet och permakultur.

Dagen avslutas med MatVärdens Årsmöte.
I samband med Inspirationsdagen på Växthuset i Mobodarna bjuder
Föreningen MatVärden in samtliga medlemmar till årsstämma.
Vi börjar dagen med att inta en lunch för att sedan få en rundvisning i Ekobyn
av Stefan Lundgren, därefter följer sedvanliga årsmötesförhandlingar.

Mer information

När

Datum och tid
Börjar: 12 maj 2019 11:00
Slutar: 12 maj 2019 14:00

Anmälan

Anmälan den senast den 8 maj
info@matvarden.se