REKO Järvsö

REKO Järvsö

Turistvägen 70
82750 Järvsö

Telefon:
E-post:
Hemsida: https://www.facebook.com/groups/rekojarvso/announcements

Kategorier

REKO-utlämningar i Järvsö
Vill du handla mat som är lokalt, hållbart och småskaligt producerad, direkt av producenten själv? Vill du kunna följa maten från jord till bord? Vill du stödja ett aktivt lokalsamhälle och en levande landsbygd? Då har du kommit rätt. Reko Järvsö är en del av Reko Hälsingland och vi har våra utlämningar i Järvsö.

NÄR: Varje fredag, kl 18:00-18:30
VAR: Parkeringen utanför Järnhuset, Turistvägen 70, Järvsö
HUR HANDLAR JAG?
Inför varje utlämning lägger producenterna ut sina annonser i gruppens facebook-flöde vartefter de är redo. I varje annons anger producenterna ort, datum och tid för utlämningen, hur dom vill ha beställning och betalning, samt all info om produkterna de säljer.
LÄNK TILL VÅR FB / BESTÄLLNINGSSIDA

Alla produkter som lämnas ut måste vara förbeställda, ingen försäljning får ske på platsen. Beställningar är bindande. Alla annonser raderas av producenterna själva efter utlämningen, för att ge plats åt nästa omgång.

VARFÖR REKO?
REKO är ett koncept som bygger på en enklare väg mellan lokala producenter och konsumenter. Närproducerat utan mellanhänder helt enkelt. Bra för miljön, bra för hälsan och hållbart för framtiden. Du träffar producenten öga mot öga, mer ärligt och reko än så blir det inte. REKO-ringen är en del av REKO Hälsingland.

LÄS MER OCH BESTÄLL VAROR: Facebook-sida REKO Hälsingland
 

Hitta hit