REKO Edsbyn - Alfta

REKO Edsbyn - Alfta

Ovanåkersvägen 31
82834 Edsbyn

Telefon:
E-post:
Hemsida:

Kategorier

Mer lokalproducerad mat åt folket!

HUR handlar jag i en REKO-ring?
Inför varje utlämning lägger producenterna ut sina annonser i flödet i gruppen. Gå till vår sida REKO Edsbyn - Alfta för att se vad som erbjuds och när nästa utlämning sker.
I varje annons anger producenterna hur dom vill ha beställning och betalning. Alla produkter som lämnas ut ska vara förbeställda.

REKO är ett koncept som bygger på en enklare väg mellan lokala producenter och konsumenter. Närproducerat utan mellanhänder helt enkelt. Bra för miljön, bra för hälsan och hållbart för framtiden. Du träffar producenten öga mot öga, mer ärligt och reko än så blir det inte. REKO Edsbyn - Alfta är en del av REKO Hälsingland. VEM? Alla kan handla, det enda du behöver göra är att hålla koll på datum för nästa utlämning och flödet här i gruppen där annonserna läggs ut. Hitta dina producenter och beställ de produkter du vill ha.

REKO-utlämningar i Edsbyn (till en början, senare kan platsen komma att alternera mellan Edsbyn och Alfta)
Utlämning vid parkeringsplatsen vid Svenska Fönster Arena på Ön i Edsbyn. Ovanåkersvägen 31, Edsbyn

LÄS MER! På den gemensamma Facebook-sida REKO Hälsingland (https://www.facebook.com/rekohalsingland ) ser du vilka andra REKO-ringar det finns i Hälsingland, där finns mer detaljerad information om hur annonsering och försäljning går till, samt om REKO-konceptet i stort.

Administratör av Reko ringen är Monika Af Ekenstam.

Hitta hit