Gulo Gulo Charcuterie

Gulo Gulo Charcuterie

Skästrabergsvägen 14
82753 Järvsö

Telefon: 0769004856
E-post: niklas.bonnevier@gmail.com
Hemsida: https://www.gulogulo.se/

Kategorier

Gulo Gulo Charcuterie producerar färska, värmebehandlade och lufttorkade charkuteriprodukter. Mathantverk är ledord produktionen och den kunniga handen ska ha hög närvaro i processen. Vi eftersträvar att göra produkter helt fria från E-ämnen och onödiga tillsatser, eftersom det just är onödigt. Det kött vi använder ska i första hand komma från djur som har bökat och betat i Hälsingland med omnejd. Tyvärr finns inte så många grisbönder i Hälsingland vilket försvårar det hela. Gällande nöt är det ett annat läge och där finns större möjligheter att få tag i näruppväxta djur. Målsättningen är att ge er som kund en smakupplevelse som gör gott både i hjärna och hjärta.
 

VEM GÖR?

Niklas Bonnevier heter jag som driver Gulo Gulo Charcuterie. Företaget startade jag efter att ha läst en ettårig YH-utbildning inom mathantverk, med inriktning charkuteri. Under utbildningen erhöll jag kunskap hos olika charkuteriföretag såsom Slaktar’n i
Östersund, Undersåkers Charkuterifabrik, Taylors & Jones (Stockholm), Millert & Dahlén
(Stallarholmen) samt Herrmannsdorfer Landwerkstätten (Tyskland, Bayern).

Intresset för just charkuterier är säkerligen ett hopkok av många intressen med en nyväckt lusta för bra mat som grund. Några delar är återkommande i mina tankar kring charkuterier, jag vill: 1) Erbjuda produkter med spännande smaker. 2) Använda närproducerat kött så
långt det är möjligt. 3) Inkorporera min designkunskap i produkt och förpackning för att erbjuda estetiskt tilltalande varor.

Jag säljer främst via butiker och till restauranger, men då och då kommer det finnas möjlighet att handla direkt av mig. Följ därför gärna mina upptåg i sociala medier: Facebook och Instagram

Hitta hit