Gårdstunet i Finnfara

Gårdstunet i Finnfara

Finnfara 7646
82192 Bollnäs

Telefon: 070 - 543 20 79
E-post: info@gardstunet.se
Hemsida: www.gardstunet.se

Kategorier

Gårdstunet i Finnfara är en restaurang, bageri och ett café beläget ute i den natursköna byn Finnfara, som ligger ca 15 km utanför Bollnäs. Hit kan du komma för att få sinnesro med en god bit mat och en fika. Vi lagar mat från grunden med mycket lokala råvaror.
Vi samarbetar med bonden i byn som förser oss med nötkött och en del grönsaker, vi odlar också en del själv, Byamejeriet i Hälsingland levererar ost.

I bageriet, Maria på Tunet, bakas allt från grunden på mjöl från Teve-kvarn i Järvsö, vi använder svenskt smör och mjölk, och gärna ägg från glada höns från byn. Restaurangdelen ligger i en gammal renoverad lada och bryggstuga, där har vi sittplatser för ca 40-50 gäster.
På våren och sommaren finns det uteservering i trädgården där du kan njuta med fåren alldeles intill.

Här hittar du också vår gårdsbutik där vi säljer våra egna produkter som till exempel godsaker som tunnbröd, fröknäcke och lammkorv (gjorda på kött från egen gård) fårskinn beredda i Delsbo utan krom och blekmedel.

Vi säljer även andras produkter som till exempel småkakor, mjöl från Tevekvarn, karameller och svamp, te från Aftek i Arbrå, såpa från
Hälsingesåpa, disktrasor från Växbolin och annat smått och gott.
Följ oss gärna på sociala medier. facebook och instagram 
På samma plats som Gårdstunet hittar du också bageriet Maria på tunet.

Varmt välkomna hem till oss!

Hitta hit