Järvsö Musteri 

Järvsö Musteri

Välkommen till oss, vi har svensk sommar på flaska!

VI GÖR ÄPPELMUST OCH KALLPRESSADE DRYCKER AV FRUKT OCH BÄR SOM KAN VÄXA I VÅRT KLIMAT

På Järvsö Musteri tar vi stolthet i att kallpressa våra drycker för att säkerställa att varje droppe fångar essensen av de nordiska råvarorna. Det är en process där vi strävar efter att maximera smaker, fyllighet och textur för att erbjuda våra kunder en unik smakupplevelse som är både autentisk och njutbar. Våra produkter finns både på flaska och bag-in-box. 

Storyn bakom  Järvsö Musteri 

Vi är fyra kvinnor, släkt med varandra på lite olika sätt med gemensam kärlek till äkta smaker, goda råvaror och vi älskar vår natur. 
Ett par av oss har dryckeshantverket i blodet då farfars bror framgångsrikt drev läskedryckstillverkning i Järvsö på 1950-talet. 
Vi startade vårt musteri 2020, från början för att kunna ta hand om våra egna och grannars trädgårdsäpplen. Året innan hade ett av våra egna äppelträd knäckts av tyngden från den enorma mänga äpplen som kom. 

Till vår glädje så var det många som ville lämna in äpplen och så har det fortsatt. Vi testade fler smaker och det blev också lyckat så nu har vi inte mindre än fem smaker i sortimentet. 

 

Följ oss gärna i sociala medier! 

 

Vad erbjuder vi?
Drycker av frukt och bär
phone-icon Kontakta oss:
070-3965462
kontakt@jarvsomusteri.se
pin-icon Här finns vi:
Vik Ängavägen 4
82754 Järvsö
website-icon Webbsida:
jarvsomusteri.se