Gårdsrestaurangen Stenegård

 Välkommen till Gårdsrestaurangen på Stenegård!

Varje måltid är en resa genom smaker, färger och kärlek till maten! Här är vi stolta över att erbjuda mat som inte bara fyller magen utan också värmer själen. 

Jag som driver restaurangen heter Monica Björklund och tillsammans med mina medarbetare strävar vi efter att varje gäst ska få en härlig måltidsupplevelse.
Vi förstår vikten av att kunna lita på maten man äter, och det är därför vi handlar lokalt och hållbart. Vi har alltid svensk kyckling från betrodda producenter, kött från Delsbo Slakteri och mjölk från Dellenmejeriet.  En stor del av grönsakerna som serveras är odlade hemma på Monicas gård i Sörby. 

Vår salladsbuffé är en hyllning till mångfalden av smaker och kulturer. Flera i personalen kommer från andra länder och det är härligt att låta deras matkunskaper och recept synas på vår buffé.   Med influenser från olika delar av världen, tillagade med färskt plockade örter och blommor, erbjuder vi en smakupplevelse som är både spännande och hälsosam. Varje grönsak är full av smak och näring, vilket ger vår salladsbuffé en färgsprakande och livlig karaktär.

Vår meny är alltid varierad, med flera alternativ för alla smaker och kostpreferenser. Från läckra fisk- och kötträtter till lockande vegetariska alternativ, finns det något för alla att njuta av. Och för den ultimata matupplevelsen kan du ta plats på vår uteservering och avnjuta din måltid med en spektakulär vy över Järvsös berg och den slingrande älven Ljusnan.

Så varför inte förena god mat med en fantastisk utsikt och en genuin känsla av omsorg och kvalitet? Kom och upplev Gårdsrestaurangen, där varje måltid är en kärleksfull komposition av smaker och passion för mat!

 

Vad erbjuder vi?
Vällagad mat i kulturmiljö
phone-icon Kontakta oss:
070-206 16 49
jarsemal@hotmail.com
pin-icon Här finns vi:
Stenegård
82754 Järvsö
website-icon Webbsida:
stenegard.com