Event

Surdegsbakning, vedeldad stenugn

Vad skiljer olika surdegar? 

Doft, smak, bubblor och bak-kraft. “Modern” råg kontra äldre sorter odlade på gården osv.

Mer information

När

Datum och tid
Börjar: 16 november 2013 09:30
Slutar: 16 november 2013 09:30

I strålande solsken

I strålande solsken denna vackra novemberlördag hälsades vi deltagare välkomna till Hälsingegården Lammkatedralen i Långhed där vi skulle lära oss om surdegsbakning i vedeldad stenugn. vi fick veta mer om eldning i stenugn, startsurdegar, lära oss om bakningsprocessen och gräddningen i stenugn. Du kan läsa en kort sammanfattning av dagen här: Inspirationsdag i surdegsbakning i vedeldad stenugn , ladda ner filen till din dator för bästa läs-kvalitet. 

Bild från: www.halsingegarden.se  

Rapport

Ingen rapportfil tillgänglig.