Vi söker kommunikatör

Nu söker vi på MatVärden en projektmedarbetare.

Vi söker en driven Kommunikatör som har känsla för text som kommunicerar, både internt och externt.

En regions mat och dryck berättar något om oss som bor och verkar här. Vi vill därför att produktionen av mat och dryck i vår region ökar i volym och kvalitet så att människor som bor här och som besöker oss får ta del av det vi har att erbjuda – från jord till bord.

Föreningen MatVärden är en ideell förening som startades 2006 för att vi gemensamt ska kunna driva utvecklingen mot vår vision: En hållbar livsmedelsproduktion i Gävleborg.

MatVärden arbetar för att du som bor i Hälsingland och Gästrikland eller besöker vår region ska kunna ta del av den mat och dryck som produceras här. Vi arbetar för att livsmedelsproduktionen i vår region ska öka i både volym och kvalitet genom en rad olika projekt bl.a. ”Hållbar mat för framtiden” (2018- 2023) och ”En livsmedelsnod för Gävleborg” (2021-2023).

MatVärden söker nu en medarbetare som vill vara med och förstärka vår projektverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker medarbetare som kan arbeta med projektaktiviteter i Gävleborgs län. Arbetet inkluderar både utveckling och stöd för lokala livsmedelsproducenter och kommunikationsinsatser.

Arbetsuppgifter kan till exempel vara:

• Planera och genomföra projektaktiviteter

• Sköta löpande kommunikation i våra sociala medier

• Uppdatering och utveckling av vår hemsida och nyhetsbrev

• Digital utveckling

Din arbetstid kommer att vara både på vårt kontor i centrala Gävle och hemifrån. Projektaktiviteter genomförs i hela Gävleborgs län.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har erfarenheter av att arbeta med kommunikation, planera och praktiskt genomföra evenemang. Du ansvarar för MatVärdens sociala kanaler, nyhetsbrev och hemsida efter en plan vi tar fram tillsammans. Du jobbar i Microsoft Officeprogrammen och Adobes InDesign. Det är ett krav att du talar och skriver svenska flytande och har B-körkort.

Dessutom ser vi det som meriterande:

• Att du har arbetslivserfarenhet inom livsmedel

• Att du har erfarenhet av att arbeta med texter

• Att du har erfarenhet av att arbeta i projekt

För att lyckas i din roll som projektmedarbetare på MatVärden ska du vara bekväm med såväl kontorsarbete som hantering av praktiskt arbete med våra livsmedelsaktörer i länet. Du måste vara självgående och kunna sätta i gång egna aktiviteter och driva arbetet fram till resultat. Du behöver vara strukturerad i ditt arbetssätt och du ska kunna prioritera mellan arbetsuppgifter.

Då vi är en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att genomföra våra projekt på MatVärden lägger vi stor vikt att du är strukturerad, har god samarbetsförmåga och ett kreativt nytänkande för att ta projekten framåt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Vistidsanställning under 1 år

Omfattning: Enligt ö.k.

Tillträde: 2022-09-01 eller enligt ö.k.

Senaste ansökningsdag: 2020-07-15

 

Kontaktuppgifter. Hör gärna av dig om du har några frågor!

Karin Ånöstam, Ordförande
karin@matvarden.se
070-379 93 46

Nanna Jan-Ers, Projektledare
nanna@matvarden.se
070-672 63 85

Karin Ivarsson, Projektledare
karin.snell@matvarden.se
076-100 47 51

Ladda ner pdf nedan

Hämta bifogad fil
23 juni 2022 09:55