Välkommen Nanna!

Vi är så glada att vår nya projektledare, för projekt Hållbar mat för framtiden, Nanna Jan-Ers, nu är med oss på MatVärden.
Nanna som är utbildad miljöekonom med masterexamen i Hållbar utveckling på UU och SLU i Uppsala, har vi lärt känna i samarbetet med Länsstyrelsen där hon arbetat med implementering av Gävleborgs handlingsplan för Sveriges livsmedelsstrategi. Nu tar hon över rodret efter Ann-Helen Persson som har gått vidare till nytt uppdrag inom näringslivet. 

Nanna, kan du berätta litet om dig själv?
Jag bor på vår släktgård i byn Ulvkisbo i södra Gästrikland, nära Österfärnebo / Gysinge. Jag älskar att springa och är mycket ute i skogen, så ofta jag kan mellan gårdssysslorna. Fast just den här tiden på året så lägger jag mest tid på att arbeta med att hugga ved. Utöver det så har jag många matiga projekt igång på gården. Jag har biodling sen några år tillbaka, odlar grönsaker för husbehov och brygger egen öl.

Jag har ett stort engagemang för lokal utveckling och ser samverkan som den stora och viktiga nyckeln till framgång. Nu ser jag fram emot en sprakande utveckling för livsmedelssektorn i hela Gävleborg tillsammans med MatVärden!

Varmt välkommen säger vi än en gång!

 

9 april 2021 06:00