Unika lärlingsutbildningar för mathantverkare, kock och servis!

Vi är glada över att ha ett samarbete med CVL i Sandviken. (Centrum för vuxnas lärande) Sandvikens kommun.
För de som önskar en ny start och ny karriär inom livsmedel erbjuds nu lärlingsutbildningar med fantastiska mentorer.
Kocken Daniel Coyet på Högbo Brukshotel, krögaren Vesna Krstic på VEROVIN i Gävle, och mathantverkarna på Högbo tar emot och lär dig allt de kan. SÖK IDAG!

Vi har gjort filmer som ligger på vår YOUTUBE sida där ni kan titta på när handledarna presenterar sig! Länk till filmerna!


Lärlingsutbildning - Lokal livsmedelsproduktion och traditionellt mathantverk
Nu finns möjlighet att lära dig gediget mathantverk och producera livsmedel, genom att verka som lärling tillsammans med Högbo bruks hantverksexperter. Här får du bland annat lära dig att ysta ost, producera charkuterier, baka, grön livsmedelsproduktion. Förutom breda kunskaper inom livsmedelshanterverket ingår också att entreprenörskap dvs du lär dig om hur driva eget företag och du förbereder eventuell start av ditt eget. Det ingår så klart också livsmedelshygien och näringslära. Läs mer här.
YouTube- handledare på Högbo Närproduktion presenterar sig

Lärlingsutbildning - Kock
Här får du en fin möjlighet att lära dig yrket genom att lära och arbeta tillsammans med Daniel Coyet som är kock i köket på Högbo Brukshotell. I lärlingsutbildningen ingår att planera, komponera och tillaga varierad mat i såväl kall- som varm kök. Utöver detta får du lära dig vikten av livsmedelshygien och näringslära. Det finns en plats att söka. Läs mer här.
YouTube- Daniel presenterar sig

Lärlingsutbildning - Servering, värdskap och drycker
Här får du en spännande chans att lära dig yrket genom att lära och arbeta tillsammans med servitör, hovmästare, sommelier på VEROVIN i Gävle. I lärlingsutbildningen får du lära dig matsals- och bararbete. Centralt att utveckla kunskapen och känslan för ett gott värdskap. Det ingår också att lära dig vikten av livsmedelshygien och näringslära. Läs mer här

 

19 maj 2022 14:15