Har du egna djur och drömmer om att börja förädla köttet till t.ex. korv och andra charkuteriprodukter? Eller är du kanske kock och vill lära dig mer?
Nu har du och alla andra korvintresserade möjlighet att under en heldag i januari få lära sig grunderna i hantverksmässig korvtillverkning. Kursledare är Micke Dilén på Diléns saluhall i Valbo. Diléns tillverkar sina charkprodukter i den egna lokalen sedan 2010 och har ett stort antal charkprodukter i sitt sortiment; allt från falukorv, salami, lufttorkat, färskkorv och sylta till pastej, pölsa m.m.
Tisdagen den 24 januari 2016 Kl: 09:00-16:00
Kursdagen äger rum på Diléns Saluhall i Valbo.
Kostnad:
500 kr + moms (625 kr) för medlem
850 kr + moms (1062 kr) för icke medlem
I avgiften ingår kursmaterial, kaffe & lunch. Du får också ta hem ca 2 kg egentillverkad korv.
Anmälan senast 10 januari till info@matvarden.se Ange ev. matallergi. Har du frågor, ring Nina på MatVärden på tel 070-274 90 76. Välkommen!
OBS! Se den bifogade inbjudan!