MatVärdens Smakstudio

MatVärdens Smakstudio

Produktutveckling via sensorik

Ta chansen och få dina produkter sensoriskt utvärderade av en expertgrupp

MatVärden arbetar tillsammans med Anette Jonsäll, sensoriker, för att ta fram sensoriska metoder som skall vara användbara för mindre livsmedelsföretag i sin produktutveckling.

Metoderna håller just nu på att utvärderas och därför erbjuds du nu att få dina produkter sensoriskt utvärderade av en expertgrupp (kockar) helt utan kostnad.

Vässa din produkt!

Vår första Smakstudio går av stapeln på Högbo Bruk. Du närvarar inte själv utan lämnar in din produkt.
I Smakstudion bedömmer panelen produkterna utifrån: Utseende, Doft, Smak och Konsistens

Steg 2
Du som företagare får en återkoppling på gruppens samlade omdöme om produkten. Du får tips och råd i din produktutveckling.
Eller-  kanske beröm för att din produkt känns fulländad och perfekt och är helt klar för att lanseras på marknaden!

Som livsmedelsföretag i Gävleborg kan du vara med och lämna in din produkt för att få den sensoriskt bedömd.

Skicka intresseanmälan till linda@matvarden.se

Vi kan ta emot max 5 produkter för genomgång den 9:e september. Så det är först till kvarn som gäller.

 

När

Datum och tid
Börjar: 9 september 2021 09:00
Slutar: 9 september 2021 18:00

Anmälan

Linda Elverstig
linda@matvarden.se
070-593 65 32