SM i Mathantverk, Umeå

Här kan du läsa allt om SM i Mathantverk i Umeå som går av stapeln 7-8 oktober. MatVärden kommer att finnas på plats tillsammans med de Gävleborgare som tävlar och/eller är på plats för att inspireras och lära sig mera. Om du vill följa med oss så kan du maila Nina, se info nedan. Var och en bör själv ordna sin resa till Umeå men vi har skapat ett boendepaket och bokar därmed hotellövernattningen.

Boendepaketet innefattar boende, fredagsmingelbuffén samt samtliga tre seminarier. Vi har ett begränsat antal platser så återkom snarast med din anmälan.

Paketalternativ och pris

Bor du en natt (7-8 okt) är kostnaden för alla delar (boendet, buffén samt seminarierna) 800kr + moms per person om du är medlem i MatVärden. För icke medlem 2000kr + moms.

Bor du två nätter (6-8 okt)  är kostnaden 1200kr + moms för medlem, 2500kr + moms för icke-medlem.

Anmälan till oss och Eldrimner

Det du behöver göra är att anmäla dig/er till Nina samt att via nedanstående länk anmäla dig på Eldrimners hemsida (bocka i middag samt seminarierna du vill gå på. Under den sista fliken Annat meddelande skriver du Fakturera MatVärden i Gävleborg. Vi bokar hotellboendet och fakturerar sedan dig/er.

http://www.eldrimner.com/evenemang/36950.seminarier_pa_sm_i_mathantverk_2016.html

Om du inte är medlem i MatVärden blir du det lätt via vårt online-formulär, kostnad 200kr/år.

http://matvarden.se/bli-medlem-online/

 

När

Datum och tid
Börjar: 7 oktober 2016 08:00
Slutar: 8 oktober 2016 14:00