Servera mer lokal svamp på restaurang!

Servera mer lokal svamp på restaurang!

KOCK/RESTAURANG
Mån, 5 Oktober, Ockelbo, Wii trädgårdar, Ateljen

Dagen vänder sig i första hand till kockar och andra restauranganställda som vill ha mer kunskap och inspiration kring svamp.
Kursledare:
Carin Sjelin har lång erfarenhet som svampkonsulent och delar under dagarna med sig av tips och erfarenheter från ett liv som svampplockare. Hon har också nära samarbete med kockar och plockar till restauranger.

Information om lagar och regler att förhålla sig till.
Risker med svamp
Kryddsvampar, Kvalité på svamp
Hantering av svamp
Lunch med tema svamp & fika

BOKA DIN PLATS SENAST DEN 28 SEP på denna länk:
https://simplesignup.se/event/168298

Coronainfo: Vi planerar höstens arrangemang med förhoppning om att kunna träffas.
Vi sätter ett tak på max 20 deltagare och vi kommer att vara utomhus största delen av tiden.

När

Datum och tid
Börjar: 5 oktober 2020 10:00
Slutar: 5 oktober 2020 15:00

Anmälan

Kurserna är kostnadsfria för medlemmar i MatVärden, men om du uteblir debiteras du en kostnad på 250:-

BOKA DIN PLATS SENAST DEN 28 SEP på denna länk:
https://simplesignup.se/event/168298

Kostnad för icke medlem:
250 kr + moms (313 kr)
Vill du bli medlem i MatVärden?
Avgiften per år är 250 kr.
Gå in på vår hemsida och anmäl dig:
http://matvarden.se/bli-medlem-online/


Har du frågor? Ring eller maila
Linda Elverstig på MatVärden
tel: 070-593 65 32
mail: linda@matvarden.se