Midvinterglöd Jättendal

På Midvinterglöd firar vi ljusets återkomst, midvintersolståndet, med skådespelet Lucia i Folktron. Lucia är vändpunkten där ljuset ånyo lovar oss sin återkomst. I ett kompakt mörker, skrudat av iskyla och snö, tänds en vacklande ljuslåga.
En dag ska den fylla hela himlen.

Där gnistrande snökristaller möter den dova kvällshimlen inbjuder vi er alla till en unik och oförglömlig vintertillställning: MIDVINTERGLÖD 10 December 2016, kl. 14:00-19:00.

En magisk vinterhändelse, julmarknad och ljusfest i midvintertid i Jättendal, Hälsingland. Ett evenemang för hela familjen där vi tillsammans firar vackra stjärneldar och förtrollas av sagor och myter från folktron och nordisk mytologi. Midvinterglöd är en upplevelsedag fylld av konst, musik, lucia i folktron show, eldshow, sagoberättelser, julmarknad mm. 

Allt kommer att få upplevas i en genuin och äkta miljö där gammal tradition möter det framtida oanade. Oavsett vem du är eller var du må komma ifrån....

Möt vintern med oss på ett sätt du aldrig tidigare upplevt!

Midvinterglöds unika julmarknad hålls i Skulls & Bones Artworks rustika loge i Jättendal, samt tillhörande gård där utanför. På Midvinterglöd ställer vi besökaren öga mot öga med ett utbud av annorlunda och traditionella julklappar, konstverk, mat samt en och annan överraskning. 

När

Datum och tid
Börjar: 10 december 2016 14:00
Slutar: 10 december 2016 19:00

Anmälan

http://midvinterglod.se/medverka-utstallare