Mer svenskt kött på restaurang- LRF arrangerar

Mer svenskt kött på restaurang- LRF arrangerar

LRF GÄVLEBORG bjuder in till:
Utbildning för restaurangbranschen på Restaurang Albertina, Skärså
Med kock och krögare Malin Söderström

För att möta gästernas efterfrågan på svenskt kött på krogen drar vi inom branschorganisationen LRF Kött igång en satsning som heter ”Mer svenskt kött på restaurang”. Satsningen inleds med lokala inspirationsföreläsningar gemensamt för restaurangbranschen och köttproducenter. Därefter erbjuds digitala utbildningar separat för restaurangbranschen och köttproducenter i hela landet.
 

Där vill vi gärna möta dig som är nyfiken på hur du kan använda mer svenskt kött och därmed öka kundnöjdheten hos dina gäster. Under träffen möter du köttproducenter och förhoppningsvis leder det till nya kreativa samarbeten. På inspirationsträffen för köttproducenter och restaurangbranschen i Gävleborg gästas vi av Malin Söderström, Svenska Kocklandslagets första kvinnliga medlem och jurymedlem för Årets Kock, som berättar hur hon arbetar med svenskt kött i sin verksamhet. Vi får även ta del av trendspaningar och mycket mer!


Tid: Måndagen den 26 oktober kl. 13.30 - 16.00
Plats: Restaurang Albertina, Skärså 443, 826 91 Söderhamn
Anmälan: Anmälan senast 21 oktober till Medlemservice på 010-184 40 00 eller medlemsservice@lrf.se
Träffen är kostnadsfri och fika ingår.
Vi följer folk-hälsomyndighetens rekommendationer.
Begränsat antal, först till kvarn!

SE INBJUDAN SOM PDF - Klicka på knappen MER INFORMATION:

Mer information

När

Datum och tid
Börjar: 26 oktober 2020 13:30
Slutar: 26 oktober 2020 16:00

Anmälan

Kontakt på LRF Gävleborg

nina.nurmesniemi@lrf.se
010-184 44 63

Mer info om satsningen på svenskt kött finns att läsa  på LRF´s hemsida