Från idé till lönsam måltidsprodukt!
Välkommen till Upplev Gastronomiska Gävleborgs digitala måltidsturismutbildning där du lär dig producera hållbara och platsbundna måltidsupplevelser. Du får konkreta verktyg, råd och inspiration från andra företag som gjort samma resa.
Onlinekursen ”Skapa hållbara och platsunika måltidsprodukter" erbjuder konkreta verktyg för produktutveckling och design m.m.
Du lär dig hur du utvecklar och designar en måltidsupplevelse som lockar medvetna och köpstarka resenärer.
Utbildningen är 4 gånger och den 25:e är det fokus på att upptäcka måltidsturismen och dess potential.
Vi pratar om vår gastronomiska identitet och våra regionala smaker.
• Måltidsturism och dess potential - Eva Jilkén
• Gastronomisk identitet - Martin Ragnar
• Vår gastronomiska region - Hans Erik Holmqvist
• Paketera måltidsupplevelser - Anna Hegethorn
• Att skapa platsunika måltidsupplevelser
Restaurang Wild River
Allt under ledning av processledare Eva Jilkén.
Har du frågor så kan du också ringa på 076 34 77 230