Introduktion måltidsturism och gastronomisk identiet

Introduktion måltidsturism och gastronomisk identiet

Från idé till lönsam måltidsprodukt!

Välkommen till Upplev Gastronomiska Gävleborgs digitala måltidsturismutbildning där du lär dig producera hållbara och platsbundna måltidsupplevelser. Du får konkreta verktyg, råd och inspiration från andra företag som gjort samma resa.

Onlinekursen ”Skapa hållbara och platsunika måltidsprodukter"  erbjuder konkreta verktyg för produktutveckling och design m.m.

Du lär dig hur du utvecklar och designar en måltidsupplevelse som lockar medvetna och köpstarka resenärer.
Utbildningen är 4 gånger och den 25:e är det fokus på att upptäcka måltidsturismen och dess potential.
Vi pratar om vår gastronomiska identitet och våra regionala smaker.

Måltidsturism och dess potential - Eva Jilkén

Gastronomisk identitet - Martin Ragnar

Vår gastronomiska region - Hans Erik Holmqvist 

Paketera måltidsupplevelser - Anna Hegethorn

Att skapa platsunika måltidsupplevelser
  Restaurang Wild River

Allt under ledning av processledare Eva Jilkén.

När

Datum och tid
Börjar: 25 september 2023 08:30
Slutar: 25 september 2023 10:00

Anmälan

Vi skickar ut en teamslänk till alla som anmäler sig.
Maila till Daniel Coyet
daniel@matvarden.se

Har du frågor så kan du också ringa på 076 34 77 230