En skog av möjligheter!
Biologen, skogsägaren och entreprenören Ola Engelmark, numera även författare till boken En skog av möjligheter, vet hur man brukar skogen för att skapa bra förutsättningar och gynna både granskott och artrikedom. Den här mångfalden, gran, björk, älgört, blommor, bär och örter, tar sedan hans hustru hand om, kemiingenjören Lena Engelmark Embertsén. I ett modernt produktionskök förädlar hon skogens vilda växter till högkvalitativa matprodukter i form av olika slags sirapssorter, oljor, inläggningar och drycker. Smaksättare och delikatesser som förmedlar och förhöjer den nordiska smaken och som efterfrågas av såväl konsumenter som Kocklandslaget och restauranger.
Ta del av en innehållsrik och kunskapsspäckad dag där paret Engelmark-Embertsén inspirerar till ett nytt företagande med skogen som grund. Utifrån den egna gårdens verksamhet, Högtorp Gård, och skogen de äger och förvaltar berättar de om alltifrån skogsskötsel till förädling.
Läs mer i inbjudan!
Har du frågor? Ring Linda på MatVärden på tel 070-593 65 32 eller maila linda@matvarden.se