Chefs Table X i Växthuset på Högbo

I ett projekt från Matvärden samarbetar några av länets bästa kockar och gör middagar hos varandra. Nu har turen kommit till Högbo Brukshotells kock, Daniel Coyet, att välkomna kollegor från länet och  husera middagen hos oss på Högbo. Daniel har jobbat på Högbo i många år. Han kom direkt från restaurangskolan och har därefter gjort flera turer till andra restauranger från Ystad i söder till Trondheim i norr. Han är nu tillbaka i Högbo igen och står alltså som värd för denna middag, Chefs Table i Nya Växthuset. 
Menyn till middagen är baserad på Högbos råvaror som kommer att lagas med så mycket kärlek, respekt och finess att smaklökarna står i givakt. Dessutom serverade i Högbos nya växthus, byggt för härliga måltider och sammankomster.

Varmt välkomna att följa våra kockars resa genom länet en middag i kvartalet under två års tid.
Tredje tillfället är nu i Högbo 2020-10-21

När: Kl.18.00 samling i hotellets bar.
Boka: mail till krögaren: stefan.johansson@hogbobrukshotell.se (ange namn, mobilnr, antal gäster)
Pris: 1145 kr/pp inkl god dryck med eller utan alkohol.

"Det skall bli så sjukt kul att få göra premiär i vårt Nya Växthus tillsammans med resten av det här teamet. Menyn kommer baseras på våra egna råvaror, tillagas av oss på Nya herrgården och serveras i en helt unik miljö på Högbos Friland, säger Danne."

När

Datum och tid
Börjar: 21 oktober 2020 18:00
Slutar: 21 oktober 2020 22:00