Vi på MatVärden bjuder in till en inspirationsträff för dig som vill, eller funderar på, att sälja dina produkter i dagligvaruhandeln. Hogge Standell, Såskungarna och Johan Åberg, Åbergs Salsa berättar om sina erfarenheter. Ta chansen att ställa frågor och nätverka!
Utmanar jättarna i tacohyllan.
2014 startade Johan Åbergs Salsa. Han både kokar salsa och sköter all paketering, sälj och transporter själv. Nu finns hans salsor, kryddblandningar och picklade rödlök på ca 50 st butiker runt om i Mälardalen, Gävleborg och Dalarna.
Vi expanderar norrut!
Såskungarna i Hudiksvall startades av kockarna Hogge Strandell och John Lärka. Nu är de fyra kockar som står för produktionen. I dagsläget tillagar de fyra olika såser i konsumentförpackningar för dagligvaruhandeln samt till storhushåll runtom i Sverige. Lyssna när Hogge berättar om deras resa in i butik.
Måndag 3 juni, kl: 13.00 – ca 16.00
Plats: MatVärdens kontor på
Södra Skeppsbron 6, Gävle.
(Obs! Blir det många anmälda kan lokalen komma att ändras)
Linda Elverstig
070 593 65 32
linda@matvarden.se