KOKO KOMBUCHA

KOKO KOMBUCHA


82060 Delsbo

Telefon: 073-631 70 55
E-post: kokokombucha@gmail.com
Hemsida:

Kategorier

Konceptet KOKO mat & dryck är startat av oss, Wassila och Petter, och är just nu mest Kombucha tillverkning då efterfrågan varit större än vad vi kunnat förvänta oss.Vi flyttade upp till Delsbo från Stockholm på midsommarafton 2019 och har drivit Delsbos forngårds servering under sommarmånaderna. Vi serverade vår KOKO KOMBUCHA  men även mat bestående av b.la. lamm, falafel och gott aromatiskt ris med tillbehör. Vi har under våra resor runt i världen samlat på oss idéer och recept som slutligen blev konceptet KOKO.

KOKO står för livsnjutning och god hälsa på samma gång och vi vägrar tro att det ena utesluter det andra. Vår Kombucha tillverkas enligt trogen gammal bryggtradition, vilket innebär hela tillverkningsprocessen sker naturligt, utan tillsatser eller konserveringsmedel. Varje Kombucha flaska innehåller en levande bakteriekultur, egna färska juicer på frukt, bär och blommor som vi smaksätter med. Kombucha svampen, (Scoby) som produceras naturligt i varje flaska ger en garanti på att drycken är opastöriserad och den friska smaken bevittnar 
den höga kvalitén av Koko Kombucha. 
 
OM DRYCKEN: Koko kombucha är en handgjord  probiotisk törstsläckare. Opastiröserad och därmed  full av vitaminer, aminosyror, mineraler, antioxidanter och viktiga organiska syror. Koko kombucha finns in smakerna Honung/ingefära
Hallon/hibiskus, Sweet tea naturelle och sist men inte minst vår eleganta svartvinbär. Gjord på färskpressade juicer och safter.  Tillverkning i dellenbyggden Hälsingland.

Följ oss på facebook
Och instagram
Produkterna finns att beställa.
Några butiker du köpa Koko kombucha är bland andra: Syster Yster, Ystegården, Forsa.
 
Kontakta:  Petter Ossian Strömberg  073 63 45 779
Wassila Seidou 073 63 17 055

Hitta hit