Event

Kursdag i fermentering

Mjölksyrade korvar är temat när du under en heldag mellan 09.00-16.00 har möjlighet att både inspireras och lära dig mycket om fermentering. Kursledare är
kocken och förädlaren Hans Erik Holmqvist.
-Vi börjar med teori och tar kunskapen med oss in i produktionsvagnen för att göra salami i olika smaker, berättar Hans Erik.


Datum: Torsdagen den 29 oktober 2016
Kursdagen äger rum i MatVärdens produktionsvagn i Högbo Bruk, Sandviken.
Kostnad: 500 kr + moms (625 kr)
I avgiften ingår kursmaterial, fika och lunch.


Anmälan senast 19 oktober till info@matvarden.se
Ange ev. matallergi. Har du frågor ring Nina på MatVärden på tel: 070-274 90 76.
Hjärtligt välkommen med din anmälan!
Obs! Begränsat antal platser.

När

Datum och tid
Börjar: 29 oktober 2015 09:00
Slutar: 29 oktober 2015 09:00