Event

Köttkvalitet och förpackningar

Den 22 februari arrangerade HälsingeLivs ett seminarium om köttkvalitet och förpackningar vid Nytorp. 

Ett tiotal företagare fick förmånen att lyssna till ett mycket intressant seminarium, med föredrag av Åsa Lagerstedt Norström Doktorand vid SLU. Åsa, som lägger fram sin avhandling vid SLU nu i april, delade med sig av sin stora kunskap inom området. Hon presenterade bland annat nya forskningsresultat om köttförpackningar, som visade att vissa förpackningar till och med försämrar köttets kvalitet.

Mer information

När

Datum och tid
Börjar: 22 februari 2011 10:00
Slutar: 22 februari 2011 10:00

Rapport från dagen

Ett tiotal företagare fick förmånen att lyssna till ett mycket intressant seminarium, med föredrag av Åsa Lagerstedt Norström Doktorand vid SLU. Hon presenterade bland annat nya forskningsresultat om köttförpackningar, som visade att vissa förpackningar till och med försämrar köttets kvalitet.

Rapport

Ingen rapportfil tillgänglig.