Event

Hälsosam nordisk mat

I samband med Hälsingelivs årsmöte den 8 maj 2012 på Lehmans Kök i Bollnäs arrangerade FoU center för Livsmedel ett intressant seminarium:

Viola Adamsson, Doktorand vid Uppsala Universitet, berättade om forskning, både tidigare och sin egen, om hälsosam Nordisk mat och diskuterade sedan vilka av studiekostens råvaror som är möjliga att producera eller förädla i vårt län.

Mer information nedan!

Mer information

När

Datum och tid
Börjar: 8 maj 2012 12:00
Slutar: 8 maj 2012 12:00

Rapport från dagen

I samband med HälsingeLivs årsmöte på Lehmans Kök i Bollnäs berättade Viola Adamsson, Doktorand vid Uppsala Universitet, om forskning inom området Hälsosam Nordisk mat, både tidigare och sin egen pågående samt diskuterade sedan vilka av studiekostens råvaror som är möjliga att producera eller förädla i vårt län, läs en sammanfattning från seminariet: Häsosam Nordisk mat

Rapport

Ingen rapportfil tillgänglig.